Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италиански Дресинг
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италиански Дресинг

Италиански Дресинг

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно италиански дресинг в Gotvach.bg.
Италиански Дресинг за СалатаИталиански Дресинг за СалатаИталианският Дресинг за Салата е готов....
Салата с моцарела и италиански дресингСалата с моцарела и италиански дресинг
Пригответе италианския дресинг като разбъркате в съд заедно зехтина, оцета от бяло вино, магданоза, лимоновия сок, скълцания чесън, босилека, стритата...
Дресинг с РокфорДресинг с Рокфор
Дресингът е подходящ за зеленчукови и листни салати....
Дресинг с кашуДресинг с кашу
Дресингът с кашу е много сполучлив....
Балсамиков дресинг с медБалсамиков дресинг с мед
Дресингът е подходящ за овкусяване на зелени салати. Балсамиковият дресинг с мед е готов....
Салатен дресинг с нарСалатен дресинг с нар
Този дресинг е подходящ за различни зелени салати, салати с козе сирене, домати или каквото ви харесва. Салатният дресинг с нар е чуден!...
Магданозен дресинг с чесънМагданозен дресинг с чесън
Дресингът може да се съхранява в хладилник за 3-4 дни, но преди да го използвате трябва да го оставите да престои малко на стайна температура....
Салатен дресинг с кисело млякоСалатен дресинг с кисело мляко
Този вид дресинг се използва за салати....
Свеж дресинг с пресен кориандърСвеж дресинг с пресен кориандър
Кориандърът се накълцва на ситно. Забъркваме сметаната с котидж сиренето и пармезана, настърган на ситно, прибавяме подправките, две супени лъжици...
Дресинг за овчарска салатаДресинг за овчарска салата
Класическата овчарска салата се подправя единствено и само със сол и зехтин. Така че смесвате двете съставки, разбърквате, заливате и се наслаждавате...
Къри дресинг за салатаКъри дресинг за салата
Къри дресингът за салата е готов....
Дресинг за картофена салатаДресинг за картофена салата
Дресингът се разбърква и с него се овкусява картофената салата. Може де се съхранява в хладилник до 2-3 дни. Добър апетит!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
45
31
22
10
Дай твоята оценка: