Сос по Руски за печени меса
Необходими продукти
  • • 4 с.л. (40 г) сос от печено месо
  • • 1 ч.ч. (200 мл) силен бульон
  • • 1 ч.л. (5 г) брашно
  • • 1/2 ч.ч. (100 мл) бяло вино
  • • 4 с.л. (40 г) сметана
  • • 1 бр. лимон
  • • 1 с.л. (10 г) захар
  • • 1/2 ч.л. (3 г) черен пипер
  • • сол
Начин на приготвяне
Сосът от печено се разрежда с бульона, в част от който предварително е размито брашното. Прибавят се лимонът, почистен от кората и семките и нарязан на колелца, виното, захарта и черният пипер. Сосът се посолява и се вари 20 минути, след което се претрива през сито и се застройва със сметаната. Подходящ е за всички печени меса с изключение на свинско месо.
Рецептата е добавена на 1 Декември 2002 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
Няма коментари

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.