рецепта

Дроб по венециански

Дроб по венециански

Рецепта за Дроб по венециански - рецепта за вкусен, пържен дроб с лук. Опитайте нашата рецепта и няма да съжалявате.
4 5 4

Свинско месо

Българска

Рецептата "Дроб по венециански" беше добавена на

8 коментара

Продукти

свински дроб 500 г
кромид лук 2 глави
червено вино 100 мл
сол
смлян черен пипер
зехтин

• За рецептата "Дроб по венециански" дробът се измива и се нарязва на филии, които се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.

• В сгорещена мазнина се изпържват 5-6 минути от всяка страна.

• Изваждат се и се покриват с алуминиево фолио, за да не изстинат.

• Лукът за рецептата "Дроб по венециански" се нарязва на филийки и се запържва в тигана, докато омекне.

• Прибавят се изпърженият дроб и виното.

• Пържи се още около 5-10 минути.

• Дробът по венециански се сервира с картофено пюре.


Бележки

Рецепта за Дроб по венециански - рецепта за вкусен, пържен дроб с лук по италиански. Опитайте нашата рецепта и няма да съжалявате.